TERMÉKINFORMÁCIÓ

Saját készítésű anyag felhasználásával dolgozunk, amely a porcelánhoz hasonló tulajdonságokkal  rendelkezik. Mérsékelten törésálló és megfelelő szilárdságú, így hosszú ideig gyönyörködhetünk a szépségükben. 
A szárak hajlíthatóak és a maximálisan kérhető szárhosszúság 40 cm. A csokrok elsősorban beltéri dekorációnak alkalmasak. A kis alkotórészek miatt gyermekeknek játék céljából nem adható.
Száraz törlőkendővel tisztítható vagy évente egyszer hideg zuhanyfürdőben rövid ideig átmoshatók.

HATÁRIDŐ

A kisebb átmérőjű csokrok és boxok kb. 10-14 munkanap alatt készülnek el. A nagyobb csokrokhoz több idő szükséges, kb. 20-30 nap.  A rendelések a beérkezések sorrendjében készülnek el. Párhuzamosan több megrendelés is készül, így célszerű időben leadni a megrendelést. Ha szorít az idő, akkor nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!

FIZETÉS

Minden bloomka összeállítás egyedileg készül, így 50% első részlet fizetése után tudjuk elkezdeni a készítésüket. Az előleg megfizetése a megrendelés megerősítését szolgálja. A megrendelésről e-mailben küldünk elektronikus számlát és átutalással szükséges teljesíteni vagy személyesen lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

SZÁLLÍTÁS

A termékeinket Budapesten és Dunakeszin belül több ponton személyesen is át lehet venni. 14.990 Ft feletti rendelés esetén ingyen szállítunk Magyarország területén belül, Foxpost automatába vagy kérésre házhozszállítással.

SZERZŐI JOGOK ÉS ADATVÉDELEM

A honlapon megtalálható információk, adatok és képek, továbbá a honlap vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A bloomka előzetes engedéllyel felhasználható DIY projektekhez is.

 

EGYEDI ELKÉPZELÉSE VAN?

Lépjen velünk kapcsolatba és közösen megvalósítjuk a terveit.

14 + 15 =

TELEFON: + 36 30 460 9487 | ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: H-P: 9-17 | E-MAIL: info@bloomka.hu