Oldal kiválasztása

TERMÉKINFORMÁCIÓ

Saját készítésű anyag felhasználásával dolgozunk, amely a porcelánhoz hasonló tulajdonságokkal  rendelkezik. Mérsékelten törésálló és megfelelő szilárdságú, így hosszú ideig gyönyörködhetünk a szépségükben. A szárak hajlíthatóak és a maximálisan kérhető szárhosszúság 40 cm. Termékeink elsősorban beltéri dekorációnak alkalmasak. A kis alkotórészek miatt gyermekeknek játék céljából nem adható. Száraz törlőkendővel tisztítható.

HATÁRIDŐ

A kisebb csokrok és boxok kb. 3-7 munkanapos határidővel készülnek el. A nagyobb csokrokhoz több idő szükséges, kb. 7-14 nap. Párhuzamosan több projekt is készül, így célszerű időben leadni a megrendelést. Ha szorít az idő, akkor nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot és biztosan fogunk tudni segíteni.

FIZETÉS

Minden egyes összeállítás egyedileg készül, így 50% első részlet fizetése után tudjuk elkezdeni a készítésüket. A megrendelésről e-mailben küldünk elektronikus számlát és átutalással szükséges teljesíteni az első részletet. Lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

SZÁLLÍTÁS

A termékeinket Budapesten és Dunakeszin belül több ponton személyesen is át lehet venni. 14.990 Ft feletti rendelés esetén ingyen szállítunk Magyarország területén belül, Foxpost automatába vagy házhozszállítással.

SZERZŐI JOGOK ÉS ADATVÉDELEM

A honlapon megtalálható információk, adatok és képek, továbbá a honlap vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A bloomka előzetes engedéllyel felhasználható DIY projektekhez is.

 

EGYEDI ELKÉPZELÉSE VAN?

Lépjen velünk kapcsolatba és közösen megvalósítjuk a terveit.

14 + 3 =

TELEFON: + 36 30 460 9487 | ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: H-P: 9-17 | E-MAIL: info@bloomka.hu